Rådgivning

En demenssygdom er mere end en diagnose

Sygdommen sætter både personen med demens, pårørende og venner i nye og uvante situationer. Der kan være behov for nye måder at lære på og være sammen.

Derfor tilbyder Demensfællesskabet Fyn rådgivning og information samt muligheden for støtte og netværk. Demensfællesskabet Fyn har flere netværksgrupper, hvor man som ægtepar eller pårørende kan deltage i et fællesskab.

Rådgivning kan indeholde præcis det du har brug for. Måske vil du bare gerne vide mere om demens, måske har du brug for hjælp til at skabe overblik over din situation og muligheder, måske har du brug for at dele dine bekymringer.

Vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og alle demensrådgivere har tavshedspligt.

Åben rådgivning

Vi tilbyder personlig rådgivning ”Drop ind” mandage kl. 13-15 samt
tirsdage kl. 9-11, hvor du/I kan kigge forbi.
Det er også muligt at ringe på forhånd og aftale en tid, evt. på et andet tidspunkt. 

Telefonisk rådgivning

Benyt Demenslinjen +45 58 50 58 50, mandag og torsdag kl. 9.00-19.00 og tirsdag, onsdag eller fredag kl. 9.00-15.00
Demenslinien.dk kan du bestille en videosamtale med en rådgiver.

Demenskoordinator

Hos Demensfællesskabet Fyn er der mulighed for rådgivning ved demenskoordinator fra Odense kommune den første onsdag i måneden fra kl. 13 til kl. 14.

Åben IT-Café

Hver onsdag klokken 13-15 kan du få hjælp til bruge din telefon/tablet/computer, hvis det er blevet svært for dig fx at ændre indstillinger, vurdere rigtigheden af mails, slette overflødige beskeder, bestille en billet og alle de småting, som bare kan begynde at drille.

Teknologibibliotek

Demensfællesskabet Fyn har et teknologibibliotek, hvor du kan få rådgivning om teknologiske hjælpemidler og produkter. Hjælpemidler som kan være velegnede, hvis du er udfordret på fx hukommelse, tid og struktur. Du kan låne produkter og prøve dem hjemme. Ring og spørg.

Du kan se teknologibibliotekets videoer på youtube

Teknologibibliotekar Sissel Madsen
Personlig rådgivning:
Onsdag kl. 16.00-18.00 efter aftale.
Telefonisk rådgivning:
+45 53 62 80 91
tekno@alzheimer.dk

Tilmeld nyhedsbrev